Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

ZZshop
Jahodová 31 - Zahradní Město
10600, Praha 10
tel: prodejna: 602 418 012, vedoucí: 602 286 204
napište nám

 

 

 

 

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 100,00 Kč
skladem
naše cena 9 290,00 Kč
do tří dnů

POUŽITÉ ZBOŽÍ

naše cena 1 990,00 Kč
skladem
naše cena 200,00 Kč
skladem
naše cena 480,00 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek

Udělujete tímto souhlas firmě Hudební nástroje ZZshop, se sídlem Chrpová 33, Praha 10, IČ 44833946, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

- marketingové cookies (anonymní)
- aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)

Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:
- marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
- personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní

Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:
- marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
- personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
Poskytovatel služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
Poskytovatel služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Poskytovatel služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá

Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

1) vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
2) požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
3) vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
4) nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
5) požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
7) v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů